Haberler
03.02.2024 10:00
Bahçeşehir Koleji’nin 2. sınıf öğrencileri, “Doğada Hayat” ünitesi kapsamında eğitici bir gezi düzenledi. Öğrenciler, Malatya Turgut Özal Üniversitesi’ne bağlı Battalgazi Meslek Yüksekokulu’nun seralarını ziyaret etti. Bu ziyaret, öğrencilere doğayla iç içe bir öğrenme deneyimi sunarken, bitkilerin büyüme süreçleri ve sera teknolojileri hakkında bilgi edinme fırsatı sağladı.
Seralarda gerçekleşen gezide öğrenciler, öğretmenleri eşliğinde çeşitli bitki türlerini yakından görme şansı buldu. Ayrıca, seralarda uygulanan modern tarım teknikleri ve bitki bakım yöntemleri hakkında uzmanlardan bilgiler aldılar. Öğrencilerin doğa bilinci ve çevre koruma konusundaki farkındalıklarının artırılması amaçlanan bu etkinlik, onlara teorik bilgilerin pratikteki uygulamalarını gösterme olanağı tanıdı.
Bahçeşehir Koleji ve Malatya Turgut Özal Üniversitesi iş birliğiyle düzenlenen bu ziyaret, öğrencilere doğayı koruma ve sürdürülebilir çevre yönetimi konularında ilham verdi. Etkinlik, öğrencilerin akademik ve kişisel gelişimlerine katkıda bulunurken, aynı zamanda onları bilinçli bireyler olarak yetiştirme hedefine hizmet etti.
Diğer Haberler
MTÜ 2. Ar-Ge Proje Pazarı’nda Dijital ...
17.04.2026
Battalgazi Anadolu Lisesi’nde Su ...
06.04.2026
“Peyzajda Kadın Eli” Etkinliği ...
09.03.2026
Park ve Bahçe Bitkileri Bölümünde Mezun ...
09.03.2026
Battalgazi MYO’dan Malatya ...
03.03.2026
Göreve Yeni Başlayan Öğretim ...
10.02.2026
Binicilik Federasyonundan Mezun ...
03.02.2026
Battalgazi MYO Kar Manzaralarıyla ...
23.01.2026